top of page
Ik ben Marie-Louise Heijs,

 

zelf moeder van twee prachtige dochters. Met mijn gezin woon ik in het dorp Zeeland in Landerd, Noord-Brabant. Sinds 2003 ben ik werkzaam in de kraamzorg. Dit doe ik met liefde en toewijding

Aandacht voor Kraamzorg
"Het is voor mij een voorrecht om zo dicht bij nieuw leven te mogen staan en hulp te kunnen bieden in de mooie en intense periode vlak na een geboorte." 

Marie-Louise

Aandacht voor alle facetten van de kraamtijd

 

De kraamtijd begint wanneer je baby is geboren. Vanaf dat moment sta ik acht dagen aan je zijde bij het verzorgen van je kindje en het leren kennen van zijn of haar behoeftes. Ik help je bij het goed laten verlopen van de borstvoeding of flesvoeding. Ik adviseer over het gebruik van (natuurlijke) verzorgingsproducten, kamillethee en dergelijke. Maar ook met vragen over gezonde voeding kun je bij mij terecht, of voor een luisterend oor. Want ik ben er voor jou, met aandacht voor het welbevinden van je kindje maar ook voor dat van jou als kersverse moeder. En hecht je belang aan een meer natuurlijke wijze van kraamzorg? Ook dan kan ik je op weg helpen.

Samen
voor een onvergetelijke kraamtijd
Aandacht voor Kraamzorg
Persoonlijke ontmoeting

 

Voor het zover is kom ik in de zwangerschap bij je langs voor een persoonlijke kennismaking. Iedereen is anders, en dat geldt net zo goed voor jonge ouders. Omdat ik jou, je partner en eventueel de rest van het gezin zo goed mogelijk wil ondersteunen, bespreken we al bij het kennismakingsgesprek wat jullie ideeën zijn over de kraamperiode. Wat vinden jullie belangrijk? Wat zijn jullie wensen en wat verwachten jullie van mij als kraamverzorgende?

 

Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de kraamtijd ook echt júllie kraamtijd wordt.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking of meld je aan.

bottom of page